Новини

В Україні в останні дні різко впала кількість тестувань на коронавірус

Офіційна статистика щодо коронавірусу не відповідає реальній ситуації. Про це в інтерв‘ю телеканалу «Прямий» сказав п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, пише Четверта студія.

Він зауважив, що в Україні в останні дні різко впала кількість тестувань.

«От подивіться на статистику, останню доступну статистику, яка у нас була, вони мають там декілька тисяч захворілих. Але подивіться, скільки тестів зроблено в цей день. 12 тисяч тестів. То я вам пораджу: ви наступного разу робіть 1000 тестів. Ви отримаєте 500 захворілих – і виходьте з відосиками про те, що у вас уже подоланий коронавірус», – іронізує Петро Порошенко.

«Ти береш цю статистику, а потім береш свій телефон. Кожен день як мінімум 20-30 людей звертаються по негайну допомогу, бо вони не можуть госпіталізуватися. В них немає ліжка з киснем, доступу до лікаря, є проблеми з проведенням тестування, вони не мають врешті-решт грошей, щоб забезпечити собі лікування», – зауважує Петро Порошенко.

Володимиру Зеленському слід вийти «з теплої ванни», вважає лідер «Європейської Солідарності».

«Я думаю, може ми в якихось різних країнах живемо? Ми, навколо оточені людським горем, – і вони, які святкують перемогу то над Росією, то над коронавірусом, то над Порошенком», – резюмує п’ятий Президент.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

15 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

16 години тому