Новини

В Україні олігархи суттєво збільшили свої капітали (ВІДЕО)

За рік президентства Володимира Зеленського капітали олігархів Віктора Медведчука та Ігоря Коломойського суттєво зросли.

Про це в ефірі Прямого заявив політолог, народний депутат VI скликання Віктор Уколов, пише Четверта студія.

“Частково зріс рейтинг пропрезидентської сили – він піднявся. Якщо ви подивитесь в динаміці, то майже на 4%. І це, зрозуміло, є результатом того, що Зеленський ввів санкції проти Медведчука. Але я хочу звернути увагу: якщо він відмовиться від цієї політики санкцій проти Медведчука та олігархів, то його рейтинг упаде просто до сміттєвого рівня. Він зараз обрав сторону і він має дотримуватися цієї сторони”, – сказав політолог.

Уколов також відзначив, що попри заяви влади про боротьбу з олігархами Віктор Медведчук та Ігор Коломойський збільшили свої статки протягом останнього року.

“Якщо ми подивимося на об’єктивні дані про зростання, наприклад, капіталів олігархів, то за останній рік, поки Зеленський був президентом, вони зросли просто неймовірно. Той самий Медведчук, проти якого були введені санкції, мав у 2018 році 55 мільйонів, то у 2020 році, за рейтингом журналу “Фокус”, у нього вже було 1,2 мільярда доларів. Так само збільшив свої статки і Коломойський. Якщо ситуація не зміниться, то люди просто не повірять цій деолігархізації від Зеленського, і його рейтинг замість зростання почне дуже стрімко обвалюватися”, – резюмував політолог.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

23 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

24 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

24 години тому