Новини

В супермаркетах Польщі з’явилися «українські полицi»

Carrefour хоче залучити більше українців у свої магазини, тому пропонують їм продукти з рідної країни. Французька мережа ввела в обраних супермаркетах в Польщі «українські полицi», на яких знаходяться вже близько 40 продуктів.

Про це повідомляє «Польща сьогодні».

Полиці з українськими продуктами вже доступні в 31 гіпермаркеті та деяких супермаркетах мережі, а найближчим часом з’явиться в наступних магазинах Carrefour.

«На полиці можна знайти, зокрема, продукцію Veres, халву, козинаки, чіпси, а також кава у зернах зі Львова», – зазначається у повідомленні.

Прес-служба мережі визнає, що найбільшим інтересом користуються солодощі і солоні закуски. Купують їх не тільки українці, але й поляки, які хочуть спробувати нові продукти.

– У найближчі місяці Carrefour збільшить асортимент продукції, – повідомляє прес-служба мережі.

“Українська полиця” з’явилася в магазинах Carrefour в рамках так званої Кухні Світу. У цій зоні окремі стелажі призначені, зокрема, для виробів французької, італійської, азійської, американської або мексиканської.

Carrefour не приховує, що ідея запровадити “українську полицю” з’явилася в зв’язку з зростанням числа живуть і працюють у Польщі українців.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

24 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому