Новини

В окупованому Донецьку знущаються над вчителем за проукраїнську позицію

В окупованому терористами Донецьку знущаються над учителем ліцею Григорієм Штейном, якого учні “здали” за незалежні погляди на нинішню ситуацію у “ДНР”, – пише Укрінформ.

Школярі виклали в мережу відео, на якому Штейн намагається донести до них, що на окупованій частині Донецької області встановилася влада бандитських формувань.

Учні вступили в дискусію з викладачем і не погоджувалися з його аргументами на користь української влади і військових.

На записі чутно, як відомий педагог назвав військові формування, які орудують в Донецьку, бандитськими. Він уточнив, що ватажки цих угруповань навіть на офіційні заходи ходять з озброєною охороною.

Юні прихильники терористичної “ДНР” яро заперечували йому завченими штампами про продовольчу блокаду і слова Петра Порошенка про те, що діти “ДНР” повинні сидіти в підвалах, а не ходити в школу.

У “ДНР” це відео вже викликало шквал критики на адресу Штейна.

“Розстріляти. Буденно, без помпи. Так щоб могилку його навіть не шукали”, – пропонують в соціальних мережах прихильники “республіки”.

Григорій Аркадійович Штейн у 1990 році заснував у Донецьку престижний ліцей “Колеж” і є його директором. Він автор безлічі наукових і методичних праць. Учні ліцею впродовж багатьох років займали призові місця на Міжнародних олімпіадах.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

7 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

7 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

7 години тому