Новини

В Офісі президента попередили про можливе вбивство Бутусова

Радник очільника Офісу Президента Андрія Єрмака Олексій Арестович переконує, в Україні готують вбивство журналіста Юрія Бутусова, яке стане приводом для масових заворушень в державі.

Про це йдеться у дописі Арестовича на його сторінці у Facebook, пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий.

За словами Арестовича Бутусова нібито “використовують чорні політичні аферисти”, а самого журналіста він назвав “чорним пропагандистом.

Він також розкритикував Бутусова за поведінку під час розмови з Володимиром Зеленським у ході пресмарафону президента України.

“Те, що він уже не цілком адекватний, було видно на пресконференції. Ніхто при здоровому глузді не дозволить собі так розмовляти з Президентом країни. Його дуже якісно накачують психологічно. Історія з пострілом з гармати, показала це абсолютно точно”, – наголошує Арестович.

“Якщо журналіст сфотографувався зі зброєю або у формі з нашивкою – він прийняв бік і більше не може бути журналістом та висвітлювати події у конфлікті. … Комісія з журналістської етики мала б дати цьому відповідну оцінку”, – додав радник керівника ОПУ.

Він розповів, що Бутусова нібито планують вбити, щоб створити привід для масових заворушень в Україні. За словам Арестовича він  має стати сакральною жертвою.

“Бутусова заводять як сакральну жертву, вже запланували його як чергового Гонгадзе. Такими темпами йому залишається дуже недовго – рахунок пішов на дні, максимум – тижні. Його ліквідують – ті, хто його й накачує. І це за планом стане сигналом до початку масових заворушень – зі щирим обуренням громадян. І все це – на тлі концентрації російських військ на кордоні”, – резюмував радник Єрмака.

“Терміново проситиму надати Юрію Бутусову державну охорону. Його, дурня, давно час рятувати. Заодно я спеціально озвучив це як можливий сценарій. Те, що публічно озвучено кимось, потім режисерам цього дійства важче реалізовувати, а громадян – важче вводити в оману”, – пояснює Арестович.

Нагадаємо, 26 листопада під час пресмарафону журналіст Юрій Бутусов різко відповів президенту Володимиру Зеленському за спроби зганьбити репутацію українських військовослужбовців і викрив його на брехні та маніпуляції. Також глава держави звинуватив журналіста у співпраці з Коломойським, тож Бутусов заявив, що позиватиметься до суду проти Зеленського через наклеп.

Згодом 28 листопада Державна бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти журналіста Юрію Бутусова. Офіційною причиною для цього стало відео, яке журналіст виклав на своїй сторінці у Facebook. Натомість Бутусов заявив,  що вважає справу проти себе помстою президента “за свою ганебну пресконференцію”.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

У Львові курсуватиме трамвай з історіями людей, які пережили сучасне рабство

Волонтери проведуть інформаційну акцію під час запуску трамваю та працюватимуть за маршрутом, інформуючи пасажирів

52 хв. тому

У застосунку Резерв+ показує статус «у розшуку»: у Міноборони пояснили, що робити

Чоловіки, в яких в застосунку Резерв+ показує статус «у розшуку», можуть звернутися до служби технічної…

56 хв. тому

Садовий влаштував балаканину навколо музею Шухевича

Яким та коли буде відновлення музею Шухевичу: у Львівській міськраді зустрілися з представниками різних середовищ

1 годину тому

43 мешканці Львова здали кров на Сихові у мобільному центрі крові

Забір здійснювали фахівці Міського центру служби крові Першого територіального медичного об’єднання м. Львова

1 годину тому

В Одесі пам’ятник Пушкіну одягнули у вишиванку (ФОТО)

Зараз перший одеський пам’ятник залишається недоступним: його захистили від можливих наслідків російських обстрілів

1 годину тому

У Львові тимчасово зупинився рух тролейбусів

Приватна компанія пошкодила кабелі Львівелектротрансу: тролейбуси №24 та №31 тимчасово не курсують

2 години тому