Новини

В Одесі триває скандальна сесія, частина депутатів покинули зал

В Одесі триває скандальна сесія міської ради, частина депутатів покинули зал. 

Про це повідомляють депутати у соцмережах, пише Четверта студія.

“Наша фракція прийшла на сесію. В залі 40 депутатів. Рішення можна прийняти. Запропонував депутатам приймати рішення нормальним чином. Рішення не прийнято. Ми вважаємо таку сесію аморальною та незаконною. Яке моральне право мають дистанційно приймати участь депутати, які викидували українські прапорці чи пропонували стати на коліна перед путіним? Тому ми пішли з зали”, – йдеться у повідомленні.

“Фракція ЄС покинула сесію Одеської міської ради. Ніякого дистанційного голосування. Депутати не мають права лишати своїх виборців і переховуватись за кордоном. Крапка”, – написав нардеп Олексій Гончаренко, який раніше анонсував те, що депутати покинуть зал засідань.

“В Одеській міській раді влаштували балаган з зум-голосуванням. Навіщо це? Так легше допустити до голосування представників шарія та опзж.
мразі спокійно собі виїхали з України і голосують за рішення в Одесі. СБУ, це офіційне звернення до вас. Чи будемо чекати коли в Одесі повториться ситуація, як в Херсоні?”, – пише Гончаренко.

“Сиджу і сміюсь. Хоча, думаю, варто все-таки плакати. На сьогодні мер Труханов оголосив сесію он-лайн. Першу з початку широкомасштабного наступу.

Живцем сесії проводили і проводять Київ, Дніпро і навіть Харків, який обстрілюють. А обранці Одеси разом з мером Трухановим спромоглись лише зараз роздуплитися і проводити свою караоке-сесію дистанційно. Щоб не тривожити тих міських депутатів, хто скористався неочікуваною можливістю і поїхав світом. Сподіваюсь, хоч не до Москви. Хоча з них станеться.

Лише одна фракція партії Європейська солідарність практично в повному складі (виключення – один депутат, який за станом здоров’я знаходиться на лікуванні) знаходиться в Одесі і висловила протест Труханову з приводу оцих дистанційних танців з бубнами.

Коротше, саме зараз вони “засідають” за своїми компами десь в інших країнах.

А знаєте, які питання на сьогоднішню сесію винесли? Тільки не ржати. Передати якір, так званий “символ Одеси”, містам-побратимам – Балтімору в США і Йокогамі в Японію.

Скажу вам по секрету, ті якорі світом возили і віце-мери, і сам мер Одеси. І передавали їх містам-побратимам. Такий собі туризм за наш рахунок. Певне і зараз повезуть.

Ще одне “важливе” питання – встановлення партнерських відносин між містом Майямі та Майямі Біч, що в США. Їм теж якір повезуть, думаю.
Щоб ви розуміли, ці питання йдуть першими в порядку денному.

У вересні 2021 року Труханов сам возив якорі світом. Місцевий головний по туризму і ще президент Національної туристичної організації Іван Ліптуга тоді ж сказав, що “наш стратегічний план – встановити одеські якорі в 193 країнах ООН. Не поспішаючи…”. І місцевого бюджету на це виділили 46 мільйонів гривень. Це без транспортування і витрат на відрядження чиновників. Тільки один цей так званий “символ Одеси” коштує 240 тисяч гривень.

А зараз, може, і більше.

Ну не довбойоби?

На фото: мер Труханов з якорем у Німеччині. 2021 рік”, – пише Зоя Казанжи.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові курсуватиме трамвай з історіями людей, які пережили сучасне рабство

Волонтери проведуть інформаційну акцію під час запуску трамваю та працюватимуть за маршрутом, інформуючи пасажирів

2 години тому

У застосунку Резерв+ показує статус «у розшуку»: у Міноборони пояснили, що робити

Чоловіки, в яких в застосунку Резерв+ показує статус «у розшуку», можуть звернутися до служби технічної…

3 години тому

Садовий влаштував балаканину навколо музею Шухевича

Яким та коли буде відновлення музею Шухевичу: у Львівській міськраді зустрілися з представниками різних середовищ

3 години тому

43 мешканці Львова здали кров на Сихові у мобільному центрі крові

Забір здійснювали фахівці Міського центру служби крові Першого територіального медичного об’єднання м. Львова

3 години тому

В Одесі пам’ятник Пушкіну одягнули у вишиванку (ФОТО)

Зараз перший одеський пам’ятник залишається недоступним: його захистили від можливих наслідків російських обстрілів

3 години тому

У Львові тимчасово зупинився рух тролейбусів

Приватна компанія пошкодила кабелі Львівелектротрансу: тролейбуси №24 та №31 тимчасово не курсують

4 години тому