Новини

В Одесі 12-річний хлопчик скоїв угон іномарки (ВІДЕО)

В Одесі вночі 12-річний хлопчик здійснив угон автомобіля марки Nissan і заснув у ньому.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, як повідомили у Малиновському відділі поліції Одеси, напередодні до правоохоронців звернувся 29-річний власник автомобіля Nissan, який заявив, що залишив ключі в машині і забув її закрити. Автомобіль був припаркований біля житлового будинку на вулиці Святослава Ріхтера. Коли чоловік повернувся, іномарки не було.

Як з’ясувалося, автомобіль угнав 12-річний хлопчик, який завів Nissan, і поїхав кататися.

«Транспортний засіб працівники Малиновського відділу поліції розшукали за п’ять кварталів від місця злочину. Покатавшись, підліток припаркував легковик за гаражами і заснув у ньому», – розповіли в поліції.

За словами начальника Малиновського відділу поліції Віктора Герасименка, цей підліток не вперше потрапляє в поле зору поліцейських. Він уже є фігурантом декількох кримінальних проваджень, розпочатих за фактами крадіжок, скоєних в Одесі.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу. Оскільки підліток не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, вирішуватиметься питання про прийняття щодо нього примусових заходів виховного характеру.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

3 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

3 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

3 години тому