Уряд призначив Олександру Азархіну заступницею міністра інфраструктури України

Новини 04 Липня, 2022 31

Уряд призначив Олександру Азархіну заступницею міністра інфраструктури України

після подій Революції гідності Олександра працювала над низкою реформ та їх комунікацією в аграрній сфері, сферах сталого розвитку та захисту навколишнього середовища

Кабінет Міністрів України призначив Олександру Азархіну заступницею Міністра інфраструктури України. У фокусі її роботи — критична інфраструктура та стратегічне планування.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу відомства.

Зокрема, Олександра координуватиме роботу новоствореного Відділу критичної інфраструктури. Його основне завдання — системна відбудова та розвиток об’єктів інфраструктури, які є важливими для економіки, національної безпеки та оборони України.

До призначення на посаду очолювала Команду підтримки реформ при Укравтодорі, а також була радницею Міністра інфраструктури України та заступником директора Команди підтримки реформи при Мінінфраструктури.

За 2 роки роботи в інфраструктурній галузі Олександра допомогла успішно запустити антикорупційну програму в Укравтодорі у рамках договору з ЄБРР, масштабувати роботу системи Weigh-in-Motion, залучити перші інфраструктурні єврооблігації на український ринок, а також створити та запустити систему цифрового управління дорожньою галуззю.

Окрім суто інфраструктурних проєктів, має досвід роботи в інших сферах державного управління. Зокрема, після подій Революції гідності Олександра працювала над низкою реформ та їх комунікацією в аграрній сфері, сферах сталого розвитку та захисту навколишнього середовища.

Коментарі

Позначки: