Новини

Уночі у Львові працюватиме 76 одиниць снігозбиральної техніки

У зв’язку з інтенсивними опадами у вигляді снігу, у місті в деяких районах вже працює снігоприбиральна техніку. В першу чергу, посипають складні ділянки доріг – мости та підйоми. Вночі до роботи буде залучено 76 одиниць техніки. Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства.

“Всі машини є на чергуванні. Вже зараз деякі райони випустили піскосії, щоб підсипати складні ділянки доріг, особливо мости та підйоми. З 18 год до роботи буде залучено більше техніки. Якщо сніг продовжуватиме падати, залучатиме до роботи підмітальні машини. На чергуванні вночі буде 76 одиниць техніки. На нічний період буде інтенсивний режим роботи. З 22.00 год будуть працювати підмітальні машини, піскосії. Техніка працюватиме всю ніч”, – розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлово-комунального господарства.

У Личаківському районі зараз працює 6 піскосіїв. З 20.00 год до роботи буде залучено 6 піскосіїв, 4 трактори, 2 грейдери, 4 підмітальні машини, 1 навантажувач і 1 самоскид.

У Галицькому районі зараз працює 3 піскосії. Уночі буде працювати 13 одиниць техніки.

У Сихівському районі працює 4 піскосії, у Залізничному — 4. У Шевченківськомі районі зараз працює 6 піскорозкидувачів, уночі буде залучено до роботи 11 одиниць снігоприбиральної техніки. У Франківському районі в роботі зараз 4 піскосії.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

14 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

14 години тому