Новини

Укрпошта запустила у своїх відділеннях послугу поповнення банківської картки НПС «Простір»

Укрпошта продовжує розширювати перелік фінансових послуг – у відділеннях відтепер можна поповнювати банківські картки національної платіжної системи «Простір». Операції поповнення картки можна здійснити у майже 4 тис відділень із POS-терміналами.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Укрпошти.

«Оскільки для мільйонів українців Укрпошта залишається основним, якщо не єдиним, провідником базових послуг, ми постійно працюємо над розширенням їх переліку. У відділеннях Укрпошти тепер можна поповнювати банківські картки ще і національної платіжної системи «Простір». Укрпошта крок за кроком збільшує можливості для клієнтів отримати звичайні банківські послуги у поштових відділеннях. Адже нині банки активно закривають свої офіси, проте багато українців потребують таких послуг, а Укрпошта може в цьому допомогти, адже має найбільшу мережу офісів по всій Україні. А вже в наступному році пересувні відділення Укрпошти, які працюють в невеликих населених пунктах, будуть обладнані терміналами 3в1, і Укрпошта зможе надавати послуги з поповнення та переказу коштів на картки навіть у найменших і найвіддаленіших селах», – відзначив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Олег Кляпко.

Тепер в Укрпошті через POS-термінали можна здійснити операції за допомогою ключових платіжних систем, які діють в Україні – Простір, VISA та Mastercard. Поповнити картку можна на суму від 50 до 4999 грн за одну операцію. Вартість та умови послуги за посиланням.

Нагадаємо, у липні поточного року національний оператор запустив перекази з карток НПС «Простір». Укрпошта як перша небанківська установа України стала еквайром НПС «Простір» у червні 2018 р. після укладання договору з НБУ.

За статистикою поповнення карток є однією із популярних послуг серед клієнтів. Тільки із липня їх здійснено на загальну суму 78,8 млн грн. Національний поштовий оператор має 7500 власних POS-терміналів для прийому до оплати платіжних карток (VISA, Mastercard, Простір) в найбільш завантажених поштових відділеннях у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів..

Довідково: національна платіжна система «Простір» налічує 53 учасника (52 банків та Укрпошта), з яких 33 – здійснюють емісію та/або еквайринг.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

3 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

10 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

11 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому