Новини

Українці зможуть подорожувати до Естонії без тестів на COVID-19

Естонія з 19 липня вводить нові правила в’їзду з країн Європи. Серед країн “зеленого” списку, громадяни яких зможуть, в тому числі у туристичних цілях, відвідувати країну значиться й Україна.

Про це йдеться у повідомленні МЗС Естонії.

Зазначається, що Україна була внесена в список країн за межами Європейського союзу, резидентам яких дозволений в’їзд до Естонії, в тому числі в туристичних цілях.

Але в естонському відомстві наголосили, що працюватимуть певні умови за яких буде дозволено відвідування країни громадянам з країн “зеленого” списку. Так, відзначається, що 14-денний рівень інфікування не повинен перевищувати 75,1 нових випадків на 100 тисяч осіб в день.

У МЗС Естонії також повідомляють, що громадянам України не потрібен негативний тест на коронавірус, як при в’їзді в Естонії, так і за кілька днів до цього. Крім того, не потрібно буде дотримуватися десятиденної самоізоляції по прибуттю в країну.

Нові правила в’їзду в Естонію будуть діяти з 19 по 25 липня.

У списку країн, яким дали “зелене світло”,  окрім України також США, Ізраїль, Албанія, Молдова, Азербайджан, Японія, Вірменія, Північна Македонія, Сербія та інші. Натомість у “червоному” списку країн на цей момент Андорра, Іспанія, Нідерланди, Кіпр, Люксембург, Португалія, Велика Британія.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

6 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

14 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

14 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

18 години тому