Новини

Українці не довіряють Зеленському через відсутність конкретного політичного курсу, – експерт

Недовіра українського народу до президента Володимира Зеленського призвела до кризової ситуації в Україні.

Про це під брифінгу “Основні провали президента за рік перебування на посаді” у Львівському прес-клубі заявив народний депутат України багатьох скликань, журналіст та політичний експерт Михайло Косів, пише Четверта студія.

Рік президентства Зеленського можна охарактеризувати трьома категоріями – це був рік втрат, рік – небезпек і рік тривог.

“Коли Зеленський прийшов до влади на початку другого кварталу 2019 року, попередньою владою на чолі з Петром Порошенком був сформований бюджет на усі напрямки розвитку економіки. Тобто, було сформовано, то чому, період, позначений попередньою владою був періодом росту ВВП, а одразу після приходу нової влади почався спад. Я вважаю, що не змінилось ні фінансове забезпечення, ні законодавчі та правові принципи. А що ж тоді трапилось, і чому так швидко відбувся спад економіки? Зі свого політичного досвіду я можу сказати тільки одне: у цьому закладені не суто економічні та фінансові підстави,  а – недовіра до влади”, – зазначив експерт.

В українців виникає недовіра, через побоювання президента та відсутність конкретного політичного курсу.

“Ще й 10 років не минуло, як Зеленський повернувся з Росії. До цього Україна була йому байдужа. Він висміював Україну, і називав її найостаннішими словами. Себе сьогоднішній президент атестував, як “рускоязичний єврей”. Але я переконаний, що він навіть не єврей, бо в Україні євреї – патріоти. Зрештою, екс-прем’єр-міністр Гройсман працював власне на Україну, а не проти неї”, – додав Косів.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

4 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

4 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

4 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

5 години тому