Новини

Українські залізничники святкують професійне свято

Від початку 24 лютого і дотепер українська залізниця та її працівники роблять неможливе можливим.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Четверта студія.

Сьогодні вітаємо з професійним днем наших залізничників. Цінуємо вашу працю та щодня дякуємо за професіоналізм, стійкість та людяність. В умовах війни ви світло та надія для пасажирів.

«Справились із перевезенням й порятунком від наступу ворога тисячі людей. Щодня продовжують евакуйовувати тих, хто з різних причин залишався в рідній домівці до останнього, особливо людей старшого віку та з інвалідністю. Перевозять українців разом із їхніми домашніми улюбленцями. Релоковують підприємства для ведення діяльності у більш безпечних регіонах. Забезпечують швидке й безпечне перевезення гуманітарної допомоги й продукції. Оперативно повертаються на деокуповані території, а заразом – повертають туди життя. Їдуть попри атаки ракет та ворожі обстріли.

Потяги, які везли українців за кордон, ставали коридорами порятунку для тисяч людей, у яких росіяни забрали чи знищили дім, для матерів, які рятували від війни своїх дітей. Після початку великої війни ще більше роботи зосередили на розвитку залізничного сполучення між Україною та країнами-сусідами. Вперше за 18 років до Варшави зі Львова пасажири мають можливість їхати потягом», – наголосив очільник Львівщини Максим Козицький.

Бережіть себе. Нехай не припиняє рух «Потяг до перемоги»!

Коментарі

Олег Довганик