Новини

Українець віз у автомобілі 20 кг наркотиків (ВІДЕО)

Учора в ході реалізації оперативної інформації в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону спільно зі співробітниками СБУ виявили понад 20 кілограмів канабісу.

Про це інформує прес-служба ДПСУ, пише Четверта студія.

40 пакунків з наркотичною речовиною правоохоронці виявили за допомогою ендоскопa у паливному баку автомобіля «Volkswagen», на якому мешканець Херсонщини направлявся до тимчасово окупованого Криму.

Звідти він планував вивезти наркотики до Російської Федерації з метою збуту. На чорному ринку за таку кількість канабісу він міг би отримати близько 5,6 мільйона гривень.

По даному факту розпочате досудове розслідування за ст.305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».

Слідчі дії тривають.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

2 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

11 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

11 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

12 години тому