Новини

Україна відзначає 159-ту річницю від дня народження митрополита Андрея Шептицького

«…Україна звільниться від свого упадку та стане державою могутньою, з’єднаною, величавою, яка буде дорівнюватися другим високо розвинутим державам» — це були останні пророчі слова митрополита Андрея Шептицького.

Про це пише начальник ЛОВА Максим Козицький, інформує Четверта студія.

І вони дійсно пророчі. Наша держава щоденно доводить, що український дух, всенародна могутність – незламні та величні. Україна вкотре продемонструвала всьому цивілізованому світу свою наполегливість та спрагу до незалежності від нахабного бажання ворога завоювати те, що йому не належить.

В цей день минає 159 років від дня народження предстоятеля Української греко-католицької церкви, митрополита Андрея Шептицького.

Безсумнівно, його послав Україні Бог. Його духовні настанови по сьогоднішній день є джерелом натхнення для багатьох людей у всьому світі.

Він був не лише релігійним лідером, але й мудрим наставником, який присвятив своє життя служінню Богові та українському народу. Його слово по сьогодні здатне зігріти серце і розум кожного.

Нехай його праця та приклад безкорисливої любові до Бога та України і надалі надихає нас на боротьбу за краще майбутнє для нашої держави.

Коментарі

Олег Довганик