Новини

Україна просто втратила два роки: волонтерка про обіцянки влади щодо миру на Донбасі

Через бездіяльність чинної влади Україна втратила два роки у війні на Донбасі просто очікуючи миру.

Про це  в ефірі “Прямогозаявила волонтерка Наталя Юсупова, пише Четверта студія.

“Стільки років пройшло, а ситуація тільки гірше стала. Причому ці два роки фактично чекали цього миру. Ми всі знали, що його не буде. Не буде ж його просто так. Тому що цю маячню розповідали людям, і багато хто на це повівся”, – зазначила Юсупова.

“Навіть ті, хто воювали, і навіть ті, хто допомагали багато років країні, вони просто повірили в те, що мир настане. Втрачені два роки все-таки”, – підкреслила волонтерка.

Вона пояснила, що чинна влада зменшила витрати на армію, на зарплатню військовим. Крім того, через некомпетентність керівництва пішло багато досвідчених бійців.

“Тому що не збільшилися зарплати, дуже багато бойового складу армії звільнено – звільнилися самі, не хотіли служити при цьому керівництві”, – зауважила волонтерка.

“Я розумію, звичайно, що вони зараз при будь-якої гострої ситуації все повернутися, але все-таки. У нас на озброєння витрачатися менше, ніж витрачалося в Грузії. А країна близько 4 мільйонів, а у нас – 40 мільйонів. І витрачатися у нас менше, ніж в Грузії”, підкреслила Наталя Юсупова.

Коментарі

Олег Довганик