Новини

​​Україна посіла 22-ге місце в медальному заліку Олімпіади-2024

Олімпійські ігри-2024 Україна завершила з результатом у 12 медалей, з них три золотих, п’ять срібних і чотири бронзових. Вчора був останній день змагань. Олімпійська збірна України в загальному медальному заліку посіла 22-ге місце.

Про це пише Четверта студія.

Загалом Україну на Олімпійських іграх-2024 представляли 140 спортсменів у 23-х видах спорту, у семи з яких здобули перемогу. 

Це не найкращий результат українських спортсменів в історії Олімпійських ігор. Але при цьому наші спортсмени тренуючись в надскладних умовах, розкидані по всьому світу через російську агресію, здобули для своєї країни найбільше золотих медалей за останні 12 років.

І виконали головну місію – привернули увагу всього світу. Ще раз підкреслили українську позицію, українську стійкість і українську волю до перемоги, – зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Дякуємо нашим спортсменам за результати і стійкість. Разом з усією країною! Ви наша гордість.

На наступних літніх Олімпійських іграх, які відбудуться 2028 року в Лос-Анджелесі, Україна обов’язково заявить про себе ще гучнішим голосом, але вже під мирним синьо-жовтим стягом!

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

28 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

34 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому