Україна перебуває на карантині уже 4 місяці

Новини 12 Липня, 2020 1 375

Львівська обласна інфекційна лікарня Фото: ФБ/Roman Baluk

Сьогодні, 12 липня, виповнюється рівно чотири місяці як Кабінет Міністрів України Дениса Шмигаля оголосив про запровадження в Україні карантину. Згодом він став адаптивним і продовжився до 31 липня

Сьогодні, 12 липня, виповнюється чотири місяці з дня запровадження в Україні карантину: Кабмін ухвалив рішення про запровадження обмежень з 12 березня 2020 року.

Як пише “Четверта студія”, спочатку своїм рішенням через загрозу епідемії коронавірусної інфекції Кабінет міністрів запровадив обмежувальні заходи в Україні з 12 березня по 3 квітня.

Так, спочатку, за рішенням Кабінету міністрів, в Україні заборонили відвідувати заклади освіти, проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Згідно із повідомленням Верховної Ради, карантин передбачає закриття авіасполучення з деякими країнами, закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань понад 200 осіб, закриття більшої частини КПП — із 219 залишаться 49, пише “УП”.

Нагадаємо, китайське місто Ухань, звідки новий коронавірус поширився світом, був заритий від решти світу 76 днів.

Додамо, увесь цей час в Україні коронавірус дивним чином оминав мережу будівельних гіпермаркетів «Епіцентр», які взагалі не припиняли свою роботу.

Коментарі

Позначки: ,