Учасниці конкурсу “Міс Львів” вийшли на вулиці (ФОТО)

Новини 27 Вересня, 2021 908

Учасниці конкурсу "Міс Львів" вийшли на вулиці

аби показати, що жінка – не слабка стать

Щороку конкурс “Міс Львів” реалізує важливі соціальні проєкти. Організатори хочуть наголосити на тому, що час коли жінку сприймали стереотипно вже пройшов.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Правду тут Львів.

Конкурс “Міс Львів 2021” – це не тільки про зовнішню красу, а і про сильних особистостей, високі досягнення і стійку внутрішню позицію.

Питання гендерної рівності в суспільстві, де жінкам все ще доводиться боротися за свої права є дуже важливим. Щоб донести цю думку учасниці конкурсу долучилися до фотопроєкту “Більше, ніж просто красива”. В рамках акції жінки вийшли на вулиці міста, щоб донести прості, однак важливі меседжі.

Цей проєкт доводить, що час коли жінку сприймали стереотипно вже пройшов. Дівчина, жінка, це не просто звичні кліше про кухню, дітонародження і слабкість. Жінка – не слабка стать.

У 21-ому сторіччі обирають не жінку, жінка обирає сама. Політичну кар’єру, чи дзюдо, танці чи наукову діяльність. Варто відкинути застарілі переконання і перестати оцінювати жінку просто як об’єкт естетичного задоволення.

До того ж цим проєктом організатори хочуть підтримати всіх жінок котрі постраждали від аб’юзу, харасменту і дискримінації.

Проєкт “Більше, ніж “Просто красива” від учасниць конкурсу “Міс Львів 2021”, адресований всім українським дівчатам. Організатори хочуть наголосити, що жінки можуть і мають право реалізуватись в тій сфері діяльності, яку обрали, не терпіти неприйнятної поведінки у свою сторону. Нашим чоловікам, які все ще не до кінця готові прийняти жінку як рівноправного партнера, як в соціальному, так і в особистому аспектах життя.

Учасниці конкурсу “Міс Львів” вийшли на вулиці

Учасниці конкурсу “Міс Львів” вийшли на вулиці

Учасниці конкурсу “Міс Львів” вийшли на вулиці

Учасниці конкурсу “Міс Львів” вийшли на вулиці

Учасниці конкурсу “Міс Львів” вийшли на вулиці

Нагадаємо, фінал конкурсу “Міс Львів 2021” відбудеться 29 вересня у Львівському національному академічному театрі опери та балету.

Коментарі

Позначки: