У Зимній Воді латають ями (ФОТО)

Новини 13 Травня, 2022 354

Дорожники ліквідовують деформації дорожнього покриття на напрямку Зимна Вода – Холодновідка

Дорожники ліквідовують деформації дорожнього покриття на одній із найбільш завантажених доріг Львівщини. Йдеться про Західний обхід Львова. Станом на зараз важка техніка працює на відтинку Зимна Вода – Холодновідка.

Про це пише Четверта студія.

Керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза зазначив, що війна внесла свої корективи у плани щодо розбудови дорожньої інфраструктури по всій території України. Однак, проїзд основними автошляхами має бути забезпечений. Адже дороги – це артерії, які забезпечують транспортний зв’язок для громадян нашої держави.

У Зимній Воді латають ями

«Ще з початку війни ми спостерігали значне збільшення інтенсивності руху транспорту автомобільними дорогами західний областей України, особливо, в напрямках міжнародних пунктів пропуску. Адже вимушено переселені громадяни із східної, південної та центральної частин нашої держави залишали свої домівки, щоб врятуватися від війни. Станом на зараз ситуація трохи стабілізувалася, однак потреба у належному сполученні залишилася»,  – наголосив Олег Береза.

Він додав, що на ділянках проведення ремонтних робіт організували реверсивний рух транспорту.

У Зимній Воді латають ями

«Прохання до водіїв, ставитися з розумінням до тимчасових незручностей на дорозі та звертати увагу на встановленні дорожні знаки».  –  Зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Коментарі

Позначки: