Новини

У застосунку Резерв+ показує статус «у розшуку»: у Міноборони пояснили, що робити

Заступницю міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко повідомила, що громадяни, які під час оновлення своїх даних через застосунок Резерв+ дізналися про статус розшуку, можуть звернутися до служби технічної підтримки для виправлення даних.

Про це вона сказала в ефірі телемарафону, пише Четверта студія.

«Ми запустили можливість надавати запити нашій технічній підтримці щодо таких ситуаційно звернутись за виправленням даних, не маючи візит до ТЦК ТСП. Це буде дуже зручна історія, коли не потрібно буде ходити, знімати себе з розшуку, якщо це було зроблено помилково», – сказала представниця Міноборони.

Також вона додала, що присутній людський фактор і оператор ТЦК і СП може теж помилятися, але завдяки тому, що людина бачить по собі фактичний статус, можна ці помилки швидко виправляти.

«Тобто зараз це звернення до служби підтримки і можливість зробити офлайн через візит до ТЦК і СП, трохи згодом ми зробимо це в автоматичному режимі, щоб людина взагалі для уточнення даних не ходила до ТЦК і СП», – заявила Черногоренко.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Луценко підтримав відставку Шмигаля

Бо некомпетентность, мародерство і безпорадність Уряду в мяких кріслах все сильніше бʼє в спину тим,…

40 хв. тому