Новини

У Яворові чоловік вбив двох жінок

В Яворівський відділ поліції 1 червня о 07:00 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що прибувши на виклик в будинок на вулиці Леся Курбаса у райцентрі, вони виявили тіло жінки похилого віку з ознаками насильницької смерті. Про це інформує ГУ НП у Львівській області.

Також в помешканні перебувала без свідомості ще одна жінка – 55-річна місцева мешканка.

Медики госпіталізували молодшу з жінок, діагностувавши у неї, зокрема, черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа. Від отриманих травм 2 червня жінка померла в лікарні.
Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження жінкам заподіяв 59-річний співмешканець молодшої жертви. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту, зловмисник спочатку наніс кілька ударів по голові 83-річній пенсіонерці, а потім і своїй співмешканці.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчинені злочинів за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

24 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому