Новини

У Яворівському відділі поліції новий керівник

Яворівський відділ поліції очолив підполковник поліції Богдан Собко.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області,  10 березня начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський представив особовому складу Яворівського відділу поліції нового керівника.

«Перед вами стоїть немало важливих завдань і ми очікуємо, що на цій посаді ви зробите усе необхідне для покращення роботи ввіреного вам підрозділу та забезпечення порядку на території обслуговування. Бажаю вам успіхів», – зазначив Василь Віконський, представляючи нового керівника Яворівського відділу поліції.

Територіальний підрозділ поліції очолив підполковник поліції Богдан Собко, 1977 року народження, уродженець Львівщини, в органах внутрішніх справ з 1994 року, попередня посада – заступник начальника відділу розкриття злочинів проти власності Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Також співробітникам Яворівського відділу поліції були представлені т.в.о. заступників начальника територіального підрозділу – підполковник поліції Олександр Усінін та підполковник поліції Олександр Подвисоцький.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

2 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

2 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

2 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

2 години тому