Новини

У Винниках зграї собак наражають містян на небезпеку (ФОТО)

У місті Винники, майданчик, що біля дитячої бібліотеки, вподобали собаки, які гуляють містом. Цієї чотирилапої компанії лякаються діти та дорослі. Періодично собаки «мігрують» і в інші частини Винник.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник».

«Позабирайте своїх собак додому, – звертається до мешканців Винник волонтерка Марія Ільчишин. – Усі вони мають господарів, крім «дівчинки», яку я раніше не бачила. Ваші собаки створюють небезпечну ситуацію для людей, а в першу чергу – для себе».

Заступник міського голови Винник Богдан Шустер зазначив, що самовигул собак у місті може призвести до непередбачуваних наслідків, адже вони наражають на небезпеку людей – часто поводяться неконтрольовано, біжать за людьми чи за маленькими дітьми, лякають їх.

«Просимо винниківчан звернути увагу на те, що плануємо частіше залучати ЛКП «Лев» до роботи на території міста, щоб виловлювати тварин без нагляду. Без повідка вигулювати собак не дозволяється – виводити собак за межі вашої території можна лише на повідку (з ошийником, що містить особистий номер), а небезпечних собак – на короткому повідку», – повідомив посадовець.

Скриншот ФБ/Марія Ільчишин

 

Фото: ФБ/Марія Ільчишин

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

3 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

3 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

3 години тому