Новини

У Винниках розгорівся скандал через бомбосховище, яке приватизували і продали з аукціону

У вівторок, 24 вересня, відбулася чергова сесія Винниківської міської ради. Одне з питань, яке розглянули депутати, стосувалося бомбосховища на вулиці Галицькій.

Про це повідомляє «Винниківський вісник».

«Як з‘ясувалося, приміщення бомбосховища у Винниках було приватизовано ще в 2010 році. Але після 2014 року стало зрозуміло, що приватизовувати такі об‘єкти категорично заборонено.

«Я вважаю, що Винникам дуже потрібне бомбосховище, а його продаж приватний особі – злочин, – зазначив під час сесії ВМР міський голова Винник Володимир Квурт. – Я розумію, що в 2010 році до цього питання ставилися зовсім по-іншому. Адже тоді нікому й у голову не могло прийти про те, що в Україні буде війна».

Представник власника згаданого приміщення повідомив, що воно було придбано на аукціоні орієнтовно за 9,5 тисяч доларів.

Мер Винник Володимир Квурт також  висловив пропозицію про викуп громадою приміщення цього бомбосховища. Та представник власника на час сесії виявився не готовим дати відповідь на цю пропозицію», – інформує видання.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

3 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

12 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

12 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

12 години тому