У Винниках роми непомітно обікрали помешкання в якому були бабця з онуками

Новини 01 Березня, 2019 240

Ілюстрація: ЧЕline

У Винниках злодії обікрали помешкання в якому на той час перебувала жінка з двома дітьми.

Як інформує «Винниківський вісник», «злодії не нехтують грабувати людей серед білого дня».

Як зазначається, двоє дітей дошкільного віку залишилися вдома з бабусею. Вони бавилися на першому поверсі будинку, а жінка пішла дивитися телевізор до себе в кімнату, що на другому поверсі.

Брат із сестрою у вітальні грали в «Наздожени мене». Раптом вони побачили в кімнаті кількох циганок, які, не звертаючи на них уваги, нишпорили будинком. Малюки втекли в кімнату й зачинилися зсередини. Старший хлопчик вирішив зателефонувати татові. Батько відразу не повірив розповіді сина про циганок удома, але зателефонував бабусі. На жаль, вона не почула дзвінка, бо телефон залишила у вітальні.

Чоловік відпросився з роботи й поїхав додому. Зайшовши в будинок, не побачив ніяких циганів. Усе було чисто й на своїх місцях. Тож насварив дітей за те, що вони понавигадували. Допомагала «виховувати» онуків і бабуся, мовляв, вона була постійно вдома і ніхто чужий до них не приходив.

Увечері повернулася з роботи мама. Послухавши історію, яку розповів чоловік, також не повірила дітям, але таки заглянула в шкатулку, де зберігала прикраси. Золота не було.

«Зазвичай злодії грабують ті квартири чи приватні будинки, господарі яких відсутні, а їх оселі відповідно залишені без належного нагляду й не оснащені технічними засобами захисту, – зазначив представник ВП Личаківського району міста Львова, майор Олег Строцький. – Але найшвидше можна проникнути в помешкання, двері якого відчинені й немає перепон, щоб туди зайти.  Як результат – гроші, цінні речі, прикраси легко потрапляють до рук зловмисників.

Коментарі

Позначки: , , ,