У військовому госпіталі у Винниках облаштували тренажерні майданчики (ФОТО)

Новини 11 Жовтня, 2023 117

На локації є можливість проводити не тільки персональні тренування, але і заняття цілих груп – одночасно тренуватися може до 15 осіб

На території Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках завершили облаштування комплексу тренажерних майданчиків.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Простір поєднує різні блоки і елементи, які дозволяють провести ефективне і всебічне тренування чи заняття з активної реабілітації. Тренажери мають вбудовані ваги. Регулювати навантаження дуже легко. До того ж, вони є довговічними — мають надміцну, антивандальну конструкцію. 

На локації є можливість проводити не тільки персональні тренування, але і заняття цілих груп – одночасно тренуватися може до 15 осіб.

Хлопці вже випробовують майданчик з врахуванням настанов реабілітолога. 

Таких обʼєктів Львівщина потребуватиме ще не мало, тому зараз шукають додаткові можливості для їх встановлення не лише в закладах охорони здоров’я та реабілітаційних центрах, а також інших локаціях у межах проєкту «Ліга Нескорених» який реалізує управління молоді та спорту Львівської ОВА, дитячо-юнацька спортивна школа серед людей з інвалідністю «ГАЛИЧИНА».

Коментарі

Позначки: