У центрі Львова збудують ще один готель

Новини 19 Березня, 2021 2 800

Фото: ФБ/Shvets and Partners

Гранично допустима висотність споруди не має перевищувати 22,8 метра

“Чародійка”. Відома будівля у Львові, але з дуже непростою долею. Багато хто пам’ятає її ще з радянських часів коли там функціонувала перукарня. Протягом останніх десятиліть змінила кілька власників і вже не одна архітектурна компанія робила різноманітні цікаві концепції реконструкції. Але це все так і не реалізувалось. І от нарешті “Чародійка” попала в правильні руки які мали достатньо волі, щоб таки дати їй нове життя.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Shvets and Partners  у ФБ.

«Тепер тут буде відомий мережевий готель Ibis Red. Зовсім поряд біля свого більш дорожчого побратима Ibis Styles. Добре, що в такі непрості часи готельний бізнес у Львові все таки працює на перспективу.

Ми щасливі займатись таким цікавим та важливим проектом. Попереду ще багато роботи, бо будівля дуже непроста і знаходиться в дуже непростому місці. Але перші кроки вже зроблено. Ось так буде виглядати оновлена “Чародійка”», – зазначається у повідомленні.

Як повідомляє «Твоє місто», відповідні містобудівні умови і обмеження для перебудови нежитлового приміщення на вулиці на вул. І. Франка, 23-А у Львові погодив виконком 12 березня. Готель будуватиме товариство з обмеженою відповідальністю «Чародійка Холдинг». Міський голова запропонував  зберегти «історичну» цінність цього будинку, і залишити у ньому місце для перукарні, яка працювала там раніше. Гранично допустима висотність споруди не має перевищувати 22,8 метра.

За інформацією аналітичної системи YouControl, «Чародійка Холдинг» зареєстроване у 2017 році. Власником є Маркус Саммер, із реєстрацією у Ліхтенштейні. 90% компанії належить АЙ.ЕС.ВОРЛДВАЙД МЕНЕДЖМЕНТ ЛТД, компанія зареєстрована на Кіпрі. Серед засновників компанії вказане також акціонерне товариство «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Камет».

 

“Чародійка”. Відома будівля у Львові, але з дуже непростою долею. Багато хто пам’ятає її ще з радянських часів коли там…

Опубликовано Shvets and Partners Вторник, 16 марта 2021 г.

Коментарі

Позначки: , , , ,