Новини

У центрі Львова закриють прохід через місток

Відзавтра розпочнуть ремонт пішохідного містка між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів. Ремонтні роботи триватимуть орієнтовно два тижні. На час робіт перехід через місток буде закритий.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Тут вже постелили плитку, підсипали схил і зараз робимо сходові марші. А відзавтра розпочинаємо ремонт самого містка. Для цього оголосили тендер, позаяк ці роботи має виконати фірма, яка працює з деревом.

Підрядна організація має демонтувати старі конструкції містка і облаштувати нові з деревини твердих порід. Також має встановити дерев’яні поручні з укладанням додаткових поперечок. І все це покрити лаком. Усі дерев’яні елементи обов’язково мають покрити лляною морилкою, що стане добрим захистом деревини від ультрафіолетового випромінювання, від вологи та псування», – розповіли у Галицькій районній адміністрації.

Нагадаємо, 24 липня розпочалися ремонтні роботи між оборонним муром ансамблю Бернардинів і вул. В. Винниченка для забезпечення можливості належного проходу для мешканців. Тут виконають мощення, зроблять перила на сходових маршах, поточний ремонт містка та замостять територію плиткою ФЕМ. Решту проєкту законсервують та повернуться до нього після завершення війни.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові відбудеться перформанс від співачки SOWA

На гостей очікує премʼєра нового кліпу у головній ролі з Sowa повстане актор-комір Арам Арзуманян,…

50 хв. тому

У Львові стартує книжковий форум (ФОТО, ВІДЕО)

Близько 50 запрошених гостей та письменників, переважна більшість з яких - українці, решта - вихідці…

1 годину тому

У Львові пропонують створити Центр відкритих даних для розв’язання міських проблем

Протягом трьох років ми разом зі студентами Українського католицького університету досліджували проблеми міської мобільності

2 години тому