У Трускавці презентували додаток «Дія» для роботи у готелях

Новини 24 Листопада, 2021 423

У Трускавці презентували додаток «Дія» для роботи у готелях

У Трускавці відбулось розширене засідання Клубу готельєрів та рестораторів. Головна тема зустрічі – впровадження додатку Дія в діяльність закладів тимчасового розміщення.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Фахівці з цифровізації ЛОДА розповіли представникам готельного бізнесу Трускавця, Моршина та Східниці про два способи інтеграції готелів з Дією, які викликали у присутніх неабияке зацікавлення. Були й представники готелів, які вже активно застосовують цифрову новинку у своїй роботі.

Валідація – це перевірка дійсності цифрового документа, що здійснюється у два кроки: співробітник сканує QR-код або штрих-код документа з Дії і у вашу систему автоматично надходить підтвердження валідності документа, віку та ПІБ.

У Трускавці презентували додаток «Дія» для роботи у готелях

У Трускавці презентували додаток «Дія» для роботи у готелях

У Трускавці презентували додаток «Дія» для роботи у готелях

Сценарій «Шеринг» дозволяє отримати копії е-документів у систему готелю. Це може відбуватись як офлайн, так і онлайн.

«За допомогою впровадження сценаріїв інтеграції (валідації та шерингу) у застосунку Дія готелі Львівської області зможуть пришвидшити процес реєстрації клієнтів та їх поселення, відсікаючи рутинні процеси, зменшуючи витрати на папір та утримання принтерів. І що найважливіше – забезпечити собі лояльність туриста, адже він – ініціатор розвитку території. Однією зі стратегічних цілей Львівщини є розвиток туризму. Цей розвиток неможливий без покращення сервісу і створення нових можливостей для туристів», – зазначив завідувач сектору з питань цифрової трансформації управління регіонального розвитку Максим Столярчук.

Окрім електронних новинок йшлося також про роботу готелів та санаторіїв в умовах карантину, розглядали питання енергоефективності у закладах тимчасового розміщення, а також обговорювали спільні маркетингові заходи у 2022 році.

Участь у засіданні взяли представники Дрогобицької РДА, Трускавецької, Моршинської та Східницької територіальних громад. Було тут і керівництво управління туризму та курортів облдержадміністрації.

«Курортні території мають розвиватись та пропонувати туристам високу якість сервісу медичних та оздоровчих послуг, а також програми пізнавального та активного відпочинку.

У кінці року завершуємо проєкт Велобескиди, що об’єднує три територіальні громади: Бориславську, Трускавецьку та Східницьку. Оглядова вежа, велосипедні та доріжки для скандинавської ходьби зможуть урізноманітнити та доповнити перебування на курортах. Разом з курортами розпочали планування подій і заходів у наступному році для залучення відвідувачів», – додала керівниця управління туризму та курортів ЛОДА Наталя Табака.

Зважаючи на те, що Клуб готельєрів та рестораторів вже вийшов за межі Трускавця, розглядають можливість переформатування його діяльності з охопленням на весь туристично-курортний потенціал карпатського регіону Львівщини, можливо і ширше.

Довідково:

Клуб готельєрів і рестораторів Трускавця – це комунікативна платформа, котра регулярно, вже четвертий рік поспіль, збирає директорів і власників готелів, санаторіїв, оздоровчих та відпочинкових комплексів, ресторанів.

Засідання проходять у форматі «розмова з міським головою Трускавця за чаєм» і тривають 2 – 3 години. В неформальній обстановці розглядаються різноманітні питання за участю гостей – представників влади, експертного середовища, дипломатичного корпусу тощо.

Коментарі

Позначки: , , ,