Новини

У Трускавці дозволили роботу кінотеатрів та дельфінарію

У курортному місті з 15 липня дозволили чергове пом’якшення карантинних норм, зокрема у культурно-розважальній сфері. Таке рішення затвердили 14 липня на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, пише Четверта студія з посиланням на Джерела Трускавця.

За протоколом комісії – у Трускавці перебування у громадських місцях оздоровниці і надалі має здійснюватися у засобах індивідуального захисту; людям, які перебувають на обсервації, заборонено покидати місця самоізоляції; на вулицях міста мешканці повинні мати з собою документи, що посвідчують їхню особу. Кількома тижнями раніше у Трускавці дозволили відновити роботу санаторіїв та готелів, музеїв та бібліотек.

З метою чергових послаблень обмежувальних заходів в місті на комісії вирішили, починаючи з 15 липня на території Трускавця дозволити наступні пом’якшення карантину, а саме:

– діяльність кінотеатрів з наповненістю кінозалів до 50 % стаціонарних розміщених для сидіння місць у кожному окремому кінозалі за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України;
– роботу оздоровчого комплексу з дельфінами «Оскар» (зокрема з наповненістю відвідувачів до 50 відсотків місць) з дотриманням всіх протиепідемічних вимог до відповідної діяльності, встановлених МОЗ України.

Натомість і далі під забороною у курортному місті перебувають наступні сфери життєдіяльності:

– регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним громадським транспортом у міському сполучені;
– відвідування закладів дошкільної освіти;
– дитячих клубів, групових занять.

Такі заборони пов’язані із врахуванням епідеміологічної  ситуації у Львівській області.

Окремим пунктом члени комісії прописали, що у  разі погіршення протиепідемічної ситуації на території міста, міська комісія залишає за собою обов’язкове до негайного виконання суб’єктами господарювання (незалежно від форми власності та підпорядкування)право терміново посилити карантинні обмеження у всіх сферах життєдіяльності Трускавця.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

5 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

13 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

13 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

13 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

17 години тому