Новини

У Стрию вантажівка, яка рухалася заднім ходом, смертельно травмувала чоловіка

На Львівщині внаслідок наїзду вантажного автомобіля загинув чоловік.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 30 квітня, близько 12:20 год., у місті  Стрий.

На вулиці Січових Стрільців, 8, водій автомобіля “МАЗ”,  мешканець с. Уличне (Трускавецька ТГ) Дрогобицького району 1968 року народження, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на пішохода мешканця м. Стрий 1949 року народження.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

Як пише ВАРТО, у суботу, 30 квітня, у Стрию на Львівщині водій сміттєвоза заднім ходом на смерть збив 71-річного пенсіонера.

У поліції Львівщини розповіли, що ДТП сталася близько 12:30 на вулиці Січових Стрільців у Стрию. Як попередньо встановили правоохоронці, за кермом сміттєвоза МАЗ був 53-річний водій. Унаслідок наїзду загинув 71-річний місцевий мешканець.

За даними очевидців, водій сміттєвоза рухався заднім ходом та не побачив пішохода, який переходив дорогу, внаслідок чого і сталася трагедія.

За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Винуватцю загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

 

Скриншот /Телеграм

Коментарі

Ольга Корнієнко