У Києві з’явилися послідовники львівського водія, який справляв нужду на трамвай (ФОТО)

Новини 18 Лютого, 2020 2 061

Фото: "Київ оперативний"

Пасажирів шокувала поведінка водія та кондуктора

У Києві водій автобуса і кондуктор зробили туалет біля транспорту

У Києві на Виноградарі водія автобуса застукали за тим, що він справляв малу нужду прямо на свій транспорт. Також повідомляють, що таким заняттям займався і кондуктор.

Як пише “Четверта студія”, про це написали на сторінці “Київ Оперативний” в Facebook і опублікували фото з місця інциденту.

“Власне, нічого не змінилося – водіям громадського транспорту так і не поставили туалети, тому вони в унісон з кондукторами справляють нужду прямо на автобус. Київ, Виноградар”, – сказано в повідомленні.

У Києві водій і кондуктор автобуса шокували пасажирів своїм заняттям (фото)

Водій автобуса справив нужду на транспорт (Київ Оперативний)

Відзначимо, що в коментарях до посту підприємство “Київпастранс” залишило свій коментар, що на цій зупинці транспорту для водіїв туалет існує, але винуватця вже викликали з поясненнями, а транспорт почистили.

“Добрий день. Зупинка “Проспект Свободи” є кінцевою для тролейбусів №24, 25, 26, 28; автобусів №72; проміжною зупинкою для тролейбусів №35 та автобусів №102. Туалет для працівників там передбачений. Автобус приведено до належного санітарного стану, водія та контролера-касира чекаємо на інструктаж із поясненнями”, – сказано в повідомленні “Київпасранса”.

Як повідомлялося, водій “Львівелектротрансу” привселюдно справив нужду на трамвай.

Звернення на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ про цей випадок, викликало хвилю коментарів та обговорень серед користувачів соцмереж і обурення щодо поведінки працівників ЛКП «Львівелектротранс».

Скриншот ФБ

«Кінцева зупинка, туалет поруч, але водій робить це … навіть не зважає, що навкруги люди. Може «Львівелектротранс» закупить підгузники для таких горе-кермувальників. Тарифи підняли то і на підгузки вистачить», – зазначає у дописі під світлинами на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Зіновія Шніцар-Антошків.

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Коментарі

Позначки: , , , , ,