Новини

У Стебнику рецидивіст намагався заколоти викруткою працівника Дрогобицької колонії

На Львівщині колишній зек завдав викруткою численні удари в життєво-важливі органи працівнику Дрогобицької виправної колонії, медикам вдалося врятувати життя потерпілого.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області,  подія сталася цьогоріч 29 червня, на одній із вулиць міста Стебник.

«Як з’ясувалось, ще у 2016 році чоловік звільнився з місць позбавлення волі, проте на шлях виправлення не став і вже у 2018 році вчинив нове правопорушення. Так, на ґрунті особистих неприязних стосунків зловмисник завдав 41-річному працівнику державної установи «Дрогобицька виправна колонія №40» численних ударів викруткою у життєво-важливі органи.  Завдяки очевидцям, які затримали підозрюваного до приїзду правоохоронців, а також лікарям Дрогобицької міської лікарні №1, життя потерпілого вдалось врятувати», – зазначається у повідомленні.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, працівниками Нацполіції повідомлено про підозру 33-річному раніше судимому за умисне вбивство мешканцю Стебника у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.13 ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство). Санкція вказаної статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України на місці події. Учора, 1 липня, слідчим суддею Дрогобицького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

1 годину тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

1 годину тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому