Новини

У Сокалі п’яний водій протаранив автомобілем карету швидкої допомоги (ФОТО)

У місті Сокаль на вул. Шептицького 12 жовтня о 22:20 зіткнулися автомобіль Renault Megane та карета швидкої допомоги Сокальської ЦРЛ.

Про це повідомляє «Четверта студія» з посиланням на «Над Бугом».

Як зазначається, тілесні ушкодження отримав 58-річний фельдшер швидкої медичної допомоги, його доправили до Червоноградської міської лікарні.

За кермом легковика перебував 36-річний житель Сокальського району.

Наразі невідомо, хто став винуватцем ДТП.

«Проте, правоохоронці встановили, що водій автомобіля Renault Megane був у стані алкогольного сп’яніння», – повідомляє «Над Бугом».

Наразі, офіційної інформації від правоохоронців щодо обставин та наслідків ДТП у Сокалі – немає.

Як повідомляє УНІАН, у неділю ввечері, 13 вересня, в Києві на перехресті бульвару Перова і проспекту Ватутіна сталася ДТП за участю карети швидкої допомоги: двоє людей загинули, шестеро постраждали. Серед постраждалих — троє дітей.

«Попередньо, дівчина з двома дітьми на Пежо рухалася по вул. Ватутіна прямо до Троєщини на зелене світло. Швидка з хворою дитиною рухалася на червоне світло з Маяковського на Перова, швидка протаранила Пежо в лівий борт і перекинулася. Водій швидкої сильно вдарився головою в праву стійку і загинув на місці. Ще двоє лікарів швидкої в критичному стані були госпіталізовані, дитина в стані середньої тяжкості», — йдеться в повідомленні.

Крім того, постраждали також дівчина з Пежо і двоє її дітей. «Всі троє були також терміново госпіталізовані», — зазначено в повідомленні. Пізніше з’явилося повідомлення, що помер фельдшер швидкої допомоги. За словами свідків, водій швидкої включив сирену за кілька секунд до удару.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

23 години тому