Новини

У смт. Краковець Яворівського району завершили будівництво водопроводу

Водогін передають в експлуатацію громаді.

Департамент паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА  передав об’єкт завершеного будівництва за проєктом «Будівництво зовнішнього водопостачання в смт.Краковець Яворівського району Львівської області» Яворівській територіальній громаді.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише «Четверта студія».

«Смт. Краковець розташоване на території Яворівського району Львівської області, населення якого в основному користується водою із криниць, яка не відповідає санітарним нормам та перевищує вміст заліза в 1,5 раза, а отже потребує  централізованого водопостачання», – зазначають у департаменті.

Так, за кошти обласного та місцевого бюджетів в сумі 1156,839 тис грн збудували 4000 м водопровідних мереж для водопостачання об’ємом  22,2 м3/добу.

Забезпечення водопостачанням передбачають не тільки для населення у понад 55 домогосподарств, але також і для Краковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів  та підприємців, які у майбутньому будуть інвестувати у район.

На сьогодні всі будівельні роботи по водогону завершили, під’єднали лічильники, провели гідравлічні випробування. Водогін передають в експлуатацію.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

6 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

14 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

14 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

18 години тому