Новини

У Славуті судитимуть ухилянта, який відмовлявся від повістки й наїхав автівкою на дільничого

На Хмельниччині судитимуть 50-річного жителя м. Славута через ухилення від призову на військову службу. Крім того чоловік наїхав своїм авто на дільничного поліцейського, який прибув, щоб доправити його до суду.

Про це повідомляють у Хмельницькому обласному ТЦК та СП.

Йому декілька разів вручали направлення для проходження медичного огляду та визначення придатності до військової служби. Проте він категорично відмовлявся та не з’являвся до РТЦК та СП.

Після того, як надійшла постанова судді доставити обвинуваченого в суд, той напав на дільничного. Офіцер поліції прибув за місцем проживання чоловіка, щоб доправити його до суду, однак ухилянт сів в свій автомобіль, щоб втекти та, провіз 10 метрів на капоті поліцейського, який перегородив йому дорогу.

Тепер йому доведеться відповідати в суді за вчинення декількох кримінальних правопорушень.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

В Україні збільшилась кількість людей, які хочуть усиновити дитину

Міністерство соціальної політики активізувало навчання кандидатів, які хочуть усиновити дитину — збільшена кількість тренерів та…

5 години тому

У Дрогобичі горів будинок (ФОТО)

Подробиці пожежі

15 години тому

Іноземці зможуть стати офіцерами в українській армії

що пропонує новий законопроєкт

15 години тому