Новини

У Східниці гості елітного санаторію заразились інфекцією під час плавання у басейні

На Львівщині у комлексі «Три сини і донька» в Східниці, плаваючи у басейні готелю, отруїлися відвідувачі.

Про це повідомляють “Джерела Трускавця”.

За словами однієї з потерпілих – Олени, адміністрація готелю жодних заходів у відповідь на скарги потерпілих не проводить. За словами адміністрації готелю у будь-яких санаторіях у світі це трапляється.

Ще одна потерпіла, Варвара, розповіла, що з кожним днем кількість постраждалих із тими ж симптомами лише зростала: «На третій день перебування у санаторії ми вкотре з друзями зустрілися на сніданок та поділилися негативним станом не лише свого здоров’я, але й дітей. Упродовж усієї ночі були неспокій, нудота та температура. Перше, що спало на думку, – могли підхопити щось у басейні, адже це вже не перший раз на території санаторію, власне у басейні «Три Сини та Донька» трапляється такий інцидент».

Валерія також у цей час відпочивала у санаторії і з такими ж симптомами повернулась додому:

«Вночі, під час перебування у санаторії, я відчула слабість та мене лихоманило, спочатку думала, що це харчове отруєння. Але зранку за сніданком я помітила, що не лише у мене такий стан. Ми дійшли до висновку, що через відвідини спа-зони та басейну зокрема, ми заразились. Згодом, почитавши більше інформації в інтернеті, ми дізнались що це не перший випадок отруєння у санаторії «Три Сини та Донька». Шкода, що санаторій такого рівня не дбає про своїх гостей і тепер самому доводиться лікуватись після запланованого «оздоровлюючого» відпочинку».

Андрій, один із потерпілих, повідомив, що від адміністрації санаторію вибачення ніхто не отримав, а про будь-яку госпіталізацію навіть мови не було.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

8 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

16 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

16 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

16 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

20 години тому