У Шегинях люди очікують на перетин кордону по 10 годин: рятувальники ставлять намети (ФОТО)

Новини 14 Червня, 2020 14 253

Фото: ФБ/Галина Сорока

На українсько-польському кордоні – черги бажаючих перетнути кордон через піший перехід пункту пропуску Шегині (Львівська область). У соцмережах повідомляється про велике скупчення людей і черги. Прикордонники інформують, що у пункті пропуску почали встановлювати намети, щоб під час несприятливих погодних умов люди мали де сховатися від сонцю чи дощу.

Як пише “Четверта студія”, у соцмережах повідомляється, що станом на ранок 14 червня, люди у черзі очікують на перетин кордону по 10 годин.

“Це ситуація зараз на пішому у Шегинях. Стоять по 10 годин. Фото з групи у Viber”, – зазначила у дописі до світлин з місця події Галина Сорока на сторінці “Районний часопис Мостищини “Наш край” у ФБ.

Як повідомляє ДПСУ, рятувальники Львівщини надають допомогу громадянам України, які перетинають державний кордон на пункті пропуску «Шегині-Медика».

Як зазначається, відповідно до листа Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби та з метою забезпечення належних умов для громадян, які перетинають державний кордон України з Республікою Польща на пункті пропуску «Шегині-Медика», 13 червня Головним управлінням ДСНС України у Львівській області встановлено 2 намети.

“Так, усі бажаючі громадяни, що перетинають кордон на пункті пропуску «Шегині-Медика» можуть завітати у спеціально встановлені палатки, відпочити, випити води та сховатись від несприятливих погодних умов”, – зазначається у повідомленні ДПСУ.

Коментарі

Позначки: , , , ,