У селі біля Львова на COVID-19 захворіла дитина

Новини 01 Травня, 2020 947

Фото: Роман Балук

У середу, 29 квітня, в селі Давидів, що в Пустомитівському районі, зафіксували масовий спалах коронавірусу. У селі захворіло 20 людей, а згодом підтвердили ще вісім випадків – це люди з Давидова, села Пасіки-Зубрицькі та Гончари.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Варту-1”, про це повідомляють у Давидівській об’єднаній територіальній громаді, у Давидові – це 23 людини, Пасіках – 4, а в Гончарах – 1.

Серед хворих була й одна дитина – дівчинка віком 1 рік і 9 місяців. Разом із батьками вона зараз лікується у Львівській обласній інфекційній лікарні.

«Стан дівчинки наближений до задовільного. У батьків також стан не важкий. Найближчим часом, думаю, що випишемо їх», – розповіла лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко виданню Galnet.

Інфекціоністка зазначила, що загалом важких пацієнтів серед хворих у Давидові немає.

Нагадаємо, у Давидові на вулицях, де зафіксували спалах коронавірусу, заблокували в’їзд та виїзд. Дороги, під’їзди багатоквартирних будинків, місця загального користування продезінфікували. Тестування контактних осіб розпочали, наразі вони перебувають на обсервації.

Коментарі

Позначки: , ,