Новини

У Самборі спалили Mercedes директора комунального підприємства

На Львівщині спалили «Мерседес» директора комунального підприємства.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Варта-1».

Як зазначається, 16 жовтня, о 3.30 год., директору Самбірського комунального підприємства  «Об’єднане» Євгену Квасу спалили автомобіль Mercedes «Мерседес» 2007 року. Поліція відкрила кримінальне провадження.

“До рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Самбір, на вул. В. Чорновола, 17, в автомобілі «Mercedes C 350».

На місце події негайно був направлений пожежно-рятувальний підрозділ 12-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір.

Пожежу локалізували о 03:50 год. та ліквідували о 03:59 год. Вогнем знищено салон автомобіля, пошкоджено моторний відсік”, — йдеться у повідомленні.

«Це умисний підпал, і я це вважаю політичним тиском. Колишній мер Тарас Копиляк весь час критикує мою роботу у своїй газеті «Самбірська газета», — сказав Євген Кравс.

За його словами, такі переслідування тривають вже рік часу.

«Він, як колишній мер, незадоволений теперішньою міською владою і різними шляхами намагається повернутись до влади», — розповів Євген Квас. Пан Євген стверджує, що це вже не перший випадок, який стався. Три тижні тому його побили і звинуватили, що був у нетверезому стані, хоч сам Євген Квас стверджує, що пройшов відповідну експертизу, яка показала протилежне.

«Я починаю переживати, що буде далі, якщо вони працюють такими методами? У мене є сім’я, і я буду просити у правоохоронних органів захисту», — зазначив у коментарі Євген Квас.

Колишній мер Самбора Тарас Копиляк взагалі здивований такими звинуваченнями. «Я спалив автомобіль? Я такого ніколи не робив і робити не буду. А те, що пан Квас говорить, то я не знаю, чому так він сказав. Я з ним знайомий, бачусь. Часом були легкі перепалки політичного характеру», — заявив колишній мер Самбора. Як стверджує пан Копиляк, теперішня влада робить одне в міськраді, а суспільство вимагає іншого. «Мені не до того, я таким не займаюсь. Очевидно, ворогів має багато в Самборі», — підсумував екс-мер Самбора.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

12 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

13 години тому