Новини

У Самбірському районі двоє зловмисників вчинили розбій

11 липня до поліції звернулася 66-річна мешканка одного з сіл Самбірського району, яка повідомила про розбійний напад на її родину.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівської області.

На місці події негайно виїхала слідчо-оперативна група та інші співробітники Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, вночі до будинку заявниці увірвалися двоє зловмисників, які побили власницю, її 68-річого чоловіка та 43-річного сина, після чого заволоділи грошима, документами, майном та втекли.

Правоохоронці оперативно встановили особи зловмисників, двох мешканців району віком 23 та 34 роки та місце їхнього перебування. Їх затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази у них вилучено.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції , за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру в скоєнні розбою.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану за вчинення крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

1 годину тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

2 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

2 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

6 години тому