Новини

У ресторані на Сихові «отруїли» весілля

У Львові 11 людей, які святкували весілля в ресторані «Менестраль», постраждали від харчового отруєння.

Як пише «Четверта студія», у ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області повідомили, що 25 листопада  о 16.10,  надійшло термінове повідомлення від КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня»  щодо  постраждалих 11 дорослих осіб, 9  з яких госпіталізовано  з діагнозом гостра кишкова інфекція з числа учасників святкування весілля в закладі громадського харчування «Менестрель» ТзОВ «Менестрель», що знаходиться за адресою: м. Львів, проспект Червоної Калини, 127-А.

Як зазначається, стан усіх хворих – середньої важкості. При поступлені скарги на підвищення температури тіла, головний біль, тошноту, блювоту, біль в животі, частий рідкий стілець. При зборі епіданамнезу встановлено що 11 постраждалих вживали різноманітні вироби з м’яса та риби, салати.

Спеціалістами Львівського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області спільно з Львівським міським відділом ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» розпочато комплекс заходів по локалізації та встановленню причин виникнення спалаху.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

4 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

16 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

17 години тому