Новини

У райцентрі на Львівщині Mercedes на польських «бляхах» проїхався по електроопорах: водій загинув

У Турківському районі Львівщини водій іномарки «проїхався» по двох бетонних електроопорах, після чого автівка перекинулася в кювет.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  дорожньо-транспортна пригода сталася 17 червня о 04:50, на вул. Самбірській у місті Турка.

25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем MercedesBenz, не впорався з керуванням, наїхав на дві бетонні електроопори після чого автомобіль з’їхав в кювет.

В результаті ДТП водій автомобіля від отриманих травм помер на місці події. Обставини події встановлюються.

За  отриманою інформацією, водій автомобіля MercedesBenz, який має номерні знаки польської реєстрації, від отриманих травм загинув на місці, а пасажир іномарки, практично його ровесник, також місцевий житель, з травмами госпіталізований в лікарню.

Як уточнили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області, «водій іномарки помер на місці події, пасажир автомобіля, 29-річний мешканець Самбора, був доставлений у травматологічне відділення місцевої лікарні. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху)».

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

15 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

15 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

15 години тому