Новини

У Пустомитівському районі виявили два несанкціоновані сміттєзвалища

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області проведено заходи державного контролю на території Пустомитівського району Львівської області під час яких виявили несанкціоновані сміттєзвалища.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Держекоінспекцію у Львівській області, в ході проведення держконтролю працівниками Інспекції виявлено несанкціоновані складування твердих побутових відходів на між населеними пунктами Миколаївської сільської ради (село Городиславичі) та Звенигородської сільської ради (село Звенигород). На час проведення рейдової перевірки власника відходів не встановлено.

У відповідності до статтей 20, 21 Закону України “Про відходи” та п.6 постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 р., №1217 “Про порядок виявлення та облік безхазяйних відходів” Інспекція зобов’язала Пустомитівську райдержадміністрацію та голів сільських рад визначити кількість, склад, властивості, вартість відходів, ступінь небезпеки для навколишнього природного середовища і здоров’я людини, вжити заходів щодо визначення власника відходів та вирішити питання про подальше поводження з відходами.

Фото: Держекоінспекція
Фото: Держекоінспекція
Фото: Держекоінспекція

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

2 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

10 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

11 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому