У потязі Рахів – Київ після падіння з верхньої полиці помер пасажир

Новини 13 Червня, 2021 138

Фото: Укрзалізниця

12 червня, близько 6 години ранку, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що у потязі Рахів-Київ помер чоловік. 

Як пише «Четверта студія», у Нацполіції Київської області повідомили, що на станцію «Фастів», де знаходився потяг, негайно виїхала слідчо-оперативна група та з’ясувала, що 27-річний мешканець міста Тернопіль прямував зі своєю дружиною на відпочинок. Вночі він впав із верхньої полиці у потягу та, за попередніми даними, вдарився потилицею.  Після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю та ліг спати. Вранці, дружина виявила тіло чоловіка без ознак життя та викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка.

Наразі поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ч. 115 Кримінального кодексу України. Тіло загиблого без ознак насильницької смерті направлено до моргу.

Як зазначається на сайті “Укрзалізниці», «Укрзалізниця висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого пасажира поїзда № 358 Рахів — Київ. Наразі правоохоронці разом із залізничниками з’ясовують причини його смерті.

За попередньою інформацією пасажир близько третьої ночі впав з верхньої полиці. Після падіння він повідомив дружині, що почуває себе добре. Під ранок чоловіку стало гірше, і поїзна бригада викликала швидку медичну допомогу на найближчу станцію — Фастів. По прибуттю поїзда медики зафіксували смерть чоловіка, забоїв на його тіли не виявлено. Слід зазначити, що полиця з якої впав пасажир була облаштована ременями безпеки, якими він, на жаль, не скористався».

Коментарі

Позначки: