Новини

У поліції повідомили звідки надійшли повідомлення про замінування бізнес-центрів у Львові

Повідомлення про замінування бізнес-центрів у Львові, які надійшли минулої доби, 30 травня,  були надіслані з використанням одного із російських поштових сервісів.

Про це повідомили у Національній поліції України.

«У Львові за добу надійшло 14 повідомлень про замінування.  Поліцейські встановили, що всі повідомлення були надіслані з використанням одного із російських поштових сервісів», – інформує Нацполіція.

Загалом, за даними відомства, за минулу добу до підрозділів поліції надійшло 16 неправдивих повідомлень про замінування. «Мінували» об’єкти у Львові, Києві та Запоріжжі.

Як поінформували у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, 31 травня до поліції звернулися співробітники Центру безпеки міста, які повідомили, що «близько 11.00, вони знову отримали електронного листа з інформацією про замінування вісьмох будівель львівських бізнес-центрів. Три з них розташовані на вулиці Науковій, два – на Промисловій, інші – на вулицях Зеленій, Богдана Хмельницького та Шевченка».

На місцях працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб. Правоохоронці проводять евакуацію людей та обстежують офісні приміщення та прилеглі до них території.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

21 годину тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

22 години тому