Новини

У передмісті Львова водій легковика переїхав керманича вантажівки і втік (ВІДЕО)

Біля Львова, у селі Малехів Жовківського району Львівщини,  водій легковика скоїв смертельний наїзд на  водія вантажного автомобіля і залишивши травмованого чоловіка на дорозі, з місця ДТП втік.

Як повідомив на сторінці ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, дорожньо-транспортна пригода сталася 26 жовтня, близько 21.13.

Фото: “Варта 1″/Ігор Зінкевич

«26 жовтня, близько 21:13, траса Київ – Чоп, село Малехів Львівської області. Загинув водій фури, на нього здійснив наїзд невідомий автомобіль, який після наїзду місце події покинув. Розшукуються свідки події, або велике прохання переглянути відео реєстратор, хто  проїжджав у цей час біля фури і помітили водія чи авто, який вчинив наїзд. Інформацію просимо сповістити по телефону 102 (анонімність гарантуємо). У авто, яке причетне до наїзду, має бути пошкоджена права сторона, темного кольору, в кузові седан», – йдеться у дописі.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА,  26 жовтня о 21:13, у с. Малехів Жовківського району водій автомобіля RENAULT PREMIUM з причепом, мешканець м. Кривий Ріг Дніпропетровської області 1984 року народження, здійснив зупинку біля супермаркету “Рукавичка”. Після виходу з автомобіля на водія, який знаходився біля водійських дверей, було здійснено наїзд невстановленим автомобілем, що залишив місце дорожньо-транспортної пригоди. Травмованого каретою швидкої допомоги було доставлено у лікарню Львова, де від отриманих травм він помер.

На даний час проводяться заходи по встановленню водія та автомобіля причетного до даної ДТП.

Відео: “Варта 1″/Ігор Зінкевич

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко