Новини

У парку «700-річчя Львова» облаштували великий дитячий ігровий простір (ФОТО)

У парку «700-річчя Львова» коштом благодійника облаштували велику двосекційну ігрову зону для дітей різних вікових категорій. У ньому передбачили музичну зону, скельну гірку, підвісні канати та лазанки, а також карусель, гойдалки і гамаки, різного розміру гірки та інші цікаві елементи.

Про це повідомляє Львівська міська рада, пише «Четверта студія».

У департаменті містобудування ЛМР зазначають, що дитячий ігровий простір у парку «700-річчя Львова» – перший облаштований в час повномасштабної війни. Наразі там залишилось лише прибрати ділянку довкола.

Своїм виглядом і розмірами майданчик більше нагадує великий простір, розділений на два сектори – для молодших і старших дітей, аби було цікаво та безпечно дітям різних вікових категорій. Основний акцент зробили на максимальній різноманітності елементів, які, до слова, виконали на індивідуальне замовлення.

Тепер на маленьких відвідувачів у парку чекає: музична зона з ксилофоном та органом , мегафоном, збільшуване скло для дослідників, а також скельна гірка, підвісні канати, лазанки «Піраміди», балансири, зокрема на ланцюгах, карусель «Миска», гамак, подвійні гойдалки, пісочниця, низькі та висока гірки.

«Особливість майданчика – його облаштували з ініціативи та за кошти небайдужого львів‘янина. Він звернувся в управління екології та природних ресурсів ЛМР з ідеєю створити в парку дитячу зону, якої тут дуже бракувало. Уже управління екології разом з проєктанткою Ольгою Криворучко обрали його вигляд і наповнення. Надалі майданчиком опікуватиметься Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів».

«Ми дуже вдячні спонсору за такий подарунок і закликаємо львів’ян до таких хороших ініціатив для громади», – зауважила заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Оксана Луцко.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

8 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

8 години тому