Новини

У Новояворівську та Новому Роздолі обіцяють вчасно розпочати опалювальний сезон

У Новояворівську та Новому Роздолі вчасно запустять систему опалювання.

Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, сьогодні, 19 жовтня, відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі голови Львівської ОДА Олега Синютки, щодо недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Фото: прес-служба Львівської ОДА

Як зазначається у повідомленні, за результатами засідання ухвалили рішення департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства невідкладно звернутися до Прем’єр-міністра, спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів, щодо прийняття відповідних рішень та вжиття необхідних заходів реагування, що дадуть змогу в найкоротші терміни відновити гаряче водопостачання та не допустити зриву опалювального сезону 2018-2019 років у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Також, рішенням комісії зобов’язали ПП «Гарант-Енерго М», спільно з ТзОВ НВП “Енергія – Новояворівськ” та ТзОВ “Енергія – Новий Розділ”, невідкладно вжити заходів щодо відновлення роботи об’єктів теплопостачання у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

«Основне питання – це забезпечення гарячим водопостачанням і початок опалювального сезону у містах Новояворівськ і Новий Розділ. На цей момент ще треба отримати номінації і угоду на газопостачання, укомплектувати відповідною кількістю спеціалістів ті компанії, що здійснюватимуть теплопостачання, а також провести всю технічну підготовку для фізичного початку опалювального сезону. Ключова відповідальність за початок опалювального сезону лягає на компанію «Гарант-Енерго М», яку визначили управителем майна в Новому Роздолі та Новояворівському. Але без допомоги тих працівників, які працювали на ТзОВ НВП “Енергія – Новояворівськ” та ТзОВ “Енергія – Новий Розділ” розпочати опалювальний сезон буде складно», – зазначив під час комісії голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Сьогодні в Новому Роздолі та Новояворівську, відбудуться робочі наради щодо відновлення роботи теплопостачальних підприємств.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

20 хв. тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

58 хв. тому